2022

Χαιρετισμός του εθνικού εισηγητή για την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων, κ. Ηρακλή Μοσκώφ στην έναρξη του προγράμματος εξ αποστάσεως κατάρτισης στον τομέα της καταπολέμησης της εμπορίας ανθρώπων

featured image

Ο Εθνικός Εισηγητής για την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων, κος Ηρακλής Μοσκώφ απηύθυνε χαιρετισμό με αφορμή την έναρξη των μαθημάτων στην εκπαιδευτική πλατφόρμα του προγράμματος της εξ αποστάσεως κατάρτισης στον τομέα της καταπολέμησης της Εμπορίας Ανθρώπων που υλοποιείται από την Περιφέρεια Αττικής και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Αττικής μέσω της Δομής υποστήριξης δράσεων κοινωνικής συνοχής και αναπτυξιακής παρέμβασης – Social Network Αττική».  

Στο μήνυμα του, ο κος Μοσκώφ συνεχάρη τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Πατούλη και όλους τους συντελεστές που συνεργάζονται για την πρωτοβουλία υλοποίησης του εκπαιδευτικού προγράμματος και επισήμανε μεταξύ άλλων :

«Βρισκόμαστε εδώ για να εκπαιδεύσουμε, να ευαισθητοποιήσουμε και να ενημερώσουμε σχετικά με τις ενδείξεις που παρουσιάζουν τα θύματα της εμπορίας ανθρώπων, ενός εγκλήματος, το οποίο παγκοσμίως είναι μια μάστιγα που πλήττει τη αξιοπρέπεια των ανθρώπων, υποδουλώνει εκατομμύρια ανθρώπους και δυστυχώς  παρουσιάζει πολύ μικρά επίπεδα διάσωσης των θυμάτων. Όλοι οι επαγγελματίες χρειάζεται να ενημερωθούν, να ευαισθητοποιηθούν και να συμμετέχουν σε αυτή την αλυσίδα της διάσωσης».

Share this post:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp