2024

Συνάντηση Περιφερειακού Παρατηρητηρίου Κοινωνικής Ένταξης Περιφέρειας Αττικής- SN Αττική με το Διευρυμένο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Χαλανδρίου

Στις 30 Ιανουαρίου 2023 τα στελέχη του Περιφερειακού Παρατηρητηρίου Κοινωνικής Ένταξης της Περιφέρειας Αττικής-SN Αττική πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Διευρυμένο Κέντρο Κοινότητας (Κεντρική δομή και παράρτημα Ρομά) του δήμου Χαλανδρίου. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης (κος Ευθυμίου Κων/νος), η Διευθύντρια Κοινωνικής Μέριμνας, η συντονίστρια του ΚΚ καθώς και  η συντονίστρια του ΚΚ Ρομά.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση για όλες τις υπηρεσίες της Κεντρικής Δομής του Κέντρου Κοινότητας, μέσω των οποίων παρέχεται κοινωνική φροντίδα, αλλά και η πλήρης ενημέρωση για την αντιμετώπιση αναγκών και προβλημάτων που προκύπτουν στην καθημερινότητα των Ρομά.

Τα στελέχη του ΠεΠα παρουσίασαν τις δράσεις και τις έρευνες του Περιφερειακού Παρατηρητηρίου που περιλαμβάνονται στη νέα του ιστοσελίδα (https://pepa.attica.gov.gr/)  καθώς και το γεωχωρικό σύστημα κοινωνικών δομών, στο οποίο περιλαμβάνονται όλες οι δομές της Περιφέρειας Αττικής ανά δήμο και περιφερειακή ενότητα.

Share this post:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp